Om Medveten Hälsa

Medveten Hälsa är en enskild firma som startades av Jeanette Lindblom år 2012.

Företaget har under åren gått igenom olika skeden – som livet självt.
Från att ha haft fokus på främst viktminskning och fysisk träning har Medveten Hälsa nu ett bredare perspektiv på vad det innebär att må bra.

Jeanettes egen hälsoresa har löpt parallellt med företagets. Nu går funderingarna kring hur vi kan bibehålla en god hälsa och livskvalitet under åldrandet samt skapa en hälsosam vardag som påverkar Moder Jord så lite som möjligt.

Små och stora val speglar sig i vår hälsa – i allt från produkterna vi använder vid rengöring av kropp och hem till maten vi stoppar i oss. Medveten Hälsa säljer därför bland annat choklad och tvål, för inre och yttre välbefinnande, samt är på gång att ta fram egna produkter från naturen i samarbete med Lindbloms handel.

MISSION
Att inspirera och guida andra att göra hälsosamma och medvetna val för att uppnå mer balans och energi i vardagen.

Om Jeanette

Jeanette är en engagerad ambassadör för hälsofrågor och arbetar för att öka medvetenheten kring hur människor med enkla metoder kan ta ansvar för sin hälsa, få mer energi i vardagen och må bättre.

Hon är licensierad kostrådgivare och massör med många års erfarenhet som gruppträningsinstruktör både på land och i vatten. Tillsammans med sin sambo har hon sedan år 2016 undervisat i pardanserna Kizomba Fusion och FoxKiz.