Kundreferenser

Kundreferenser:

”Tack 🙏 finaste för all hjälp♥️
Efter att i total desperation ringt för att få hjälp med ett inflammerat knä, där alla muskler totalt krampat ihop.
Du är fantastisk🥰”
Katarina Ek 50+

”Jag har tränat i många år men har allt som oftast slarvat med maten. Eftersom jag arbetar mycket och har långa dagar så har energin rätt snabbt tagit slut. Genom Jeanette har jag fått både råd och tips hur jag bibehåller energin under hela dagen. Framför allt har hon lärt mig att det inte behöver vara så svårt. Tack för all hjälp”
Niclas Dahlbäck 53

”Har fått peppning och coachning med mat och träning på distans av Jeanette. Hon har gett mig ett bra välbefinnande och en viktminskning på 17 kilo på ett år. Nu har jag nått min målvikt som jag aldrig trodde jag skulle klara och träningen är något som hör till min vardag numer och inget jag hoppar över.”
Carina Hådell 50